Hamach ontwikkelt weegschaaltafel voor PPG industries

29-3-18

Een strak en stofvrij lakresulaat begint bij de basis, het mengen van de juiste kleur. Moderne techniek biedt diverse mogelijkheden om de juiste kleur te bepalen. Samen met PPG heeft Hamach gezocht naar de optimale manier om de lak te verwerken. Dit resulteert in een nieuw soort weegschaaltafel, uitermate geschikt om de juiste kleur te kunnen realiseren.

Deze weegschaaltafel biedt diverse voordelen voor de gebruiker. Hij is uitgevoerd in volledig RVS om een lange levensduur te garanderen en is volledig stofvrij. Voor de gebruiker is er ook gedacht aan ergonomie, de tafel is gemakkelijk in hoogte te verstellen zodat er prettig aan gewerkt kan worden.

Daan Bijsterbosch < Verkoopmedewerker buitendienst bij EMM > vertelt: PPG en Hamach delen een zelfde visie op de markt, innovatie en ontwikkeling staan hier centraal. Een samenwerking om producten te optimaliseren is dan ook een logische stap. De expertise van Hamach in combinatie met de kennis en ervaring van PPG in de vorm van Peter Gerrits < Colour IT Specialist bij PPG >, hebben ertoe geleidt dat we samen een optimaal product konden realiseren.

Meer informatie over PPG:

Contactformulier