Het merk Hamach

Over ons

Hamach biedt complete, duurzame oplossingen voor de mengruimte en werkplaats. Met haar Centrale Stofafzuiging biedt Hamach op maat gemaakte oplossingen voor ieder budget en elke markt. De focus ligt op veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. De recent gepresenteerde HCV voorafscheider voor explosiegevaarlijk stof is hier een goed voorbeeld van. Het veilig scheiden van explosief volgens ATEX richtlijnen biedt de gebruiker een veilige werkomgeving. De ontwikkelaars van Hamach kijken met een vernieuwende blik naar materialen, technieken en toepassingen. Zij weten het uiterste uit alle materialen te halen door optimaal gebruik van hun inventiviteit en kennis. In het kort: Hamach staat voor creatief en vindingrijk design! Dezelfde vindingrijkheid welke Nederland wereldwijd beroemd heeft gemaakt. De deltawerken, de microscoop, bluetooth of Hamach, allen het levende bewijs van de uitzonderlijke vindingrijkheid en kennis gevestigd in Nederland. ‘Thinking out of the box’, dat is Hamach!

Autoschadeherstel

De voordelen van disposables worden van oudsher zeer goed benut binnen de autoschadeherstelmarkt. Binnen de automotive sector is veel gaande. Innovatie en duurzaamheid zijn daar binnen twee belangrijke thema’s. Innovatie krijgt betekenis door auto’s uit te rusten met modules die de auto steeds meer zelfrijdend maken. Ook zien we dat de vraag naar, en het type auto’s wereldwijd grote verschillen kent. Wat betekent dit alles voor de autoschadeherstelmarkt?

Scheeps- en jachtbouw

De wereld van jacht- en scheepsbouw is divers en veelzijdig. Ondanks de wereldwijde economische crisis in de vorm van afname van het containervervoer, heeft deze industrie een gestage groei doorgemaakt. Segmenten die het internationaal goed (blijven) doen zijn: bouw van werkschepen, bagger, offshore, marine en grote jachten. Opkomende markten, zoals China, India, Brazilie en Rusland, compenseren het wegvallen van orders uit de ‘oude economieën’. De hoge gemiddelde leeftijd van schepen en de aanscherping van milieu- en veiligheidseisen zorgt voor een toenemende vraag naar reparatie en onderhoud.

Luchtvaart

De uitvinding van het vliegtuig heeft enorme veranderingen gebracht in de manier waarop mensen de wereld ervaren. Met wereldwijde services is de luchtvaart de ruggengraat van zakelijk, vakantie- en vrachtvervoer geworden. Een combinatie van overheidsinvloed en de vrije markt maken de luchtvaart een fel concurrerende markt. Ons doel is de luchtvaart disposables van hoge kwaliteit te bieden die essentieel zijn voor efficiëntie en kwaliteit in de ontwikkeling en het onderhoud van vliegtuigen. Of het nu gaat om een marketing gerelateerde paint-job, een merkuiting of het spuiten van een nieuw vliegtuig, ons doel is de kwaliteit, efficiency en werktevredenheid te vergroten.

Industrie

In de industrie worden veel lakken verwerkt, met name voor metaalproducten. Vier belangrijke trends zijn bepalend in de branche. Snellere conjunctuurwisselingen vragen om een groter aanpassingsvermogen. Gebrek aan grondstoffen en hogere energieprijzen werken door in het kostenpeil. Investeringen in nieuwe productietechnologieën moeten de productiviteit verhogen en de relatieve kosten verlagen. Wereldwijde concurrentie om vestigingsplaatsen voor productiebedrijven lijkt beslecht te worden in het voordeel van hogelonenlanden.