KEUZETOOL

High Quality

High Quality stofafzuigturbines met een leidingnet van max. 70 m. Geschikt voor normaal professioneel gebruik in de industrie / bodyshop. Standaard met 12 maanden garantie. Deze garantie kan worden uitgebreid naar max. 36 maanden bij afname van een onderhoudscontract.

HCV 410 HQ

High Quality stofafzuigturbines met een leidingnet van max. 90 meter. Geschikt voor normaal professioneel gebruik in de industrie / bodyshop. Standaard 12 maanden garantie. Geschikt voor max. 4 gebruikers en een leidingnet van max. 30 m. Ideaal voor verscheidene werkplekken in een hal. Kan geïnstalleerd worden in combinatie met zwenkarmen, energieboxen of simpele aansluitpunten.
Naar het product

HCV 510 HQ

High Quality stofafzuigturbines met een leidingnet van max. 90 meter. Geschikt voor normaal professioneel gebruik in de industrie / bodyshop. Standaard 12 maanden garantie. Geschikt voor max. 5 gebruikers en een leidingnet van max. 70 m. Ideaal voor verscheidene werkplekken in een hal. Kan geïnstalleerd worden in combinatie met zwenkarmen, energieboxen of simpele aansluitpunten.
Naar het product

HCV 610 HQ

High Quality stofafzuigturbines met een leidingnet van max. 90 meter. Geschikt voor normaal professioneel gebruik in de industrie / bodyshop. Standaard 12 maanden garantie. Geschikt voor max. 6 gebruikers en een leidingnet van max. 90 m. Ideaal voor verscheidene werkplekken in een hal. Kan geïnstalleerd worden in combinatie met zwenkarmen, energieboxen of simpele aansluitpunten. Met automatische filterreiniging.
Naar het product

HCV 410 HQ A

High Quality stofafzuigturbines met een leidingnet van max. 90 meter. Geschikt voor normaal professioneel gebruik in de industrie / bodyshop. Standaard 12 maanden garantie. Geschikt voor max. 4 gebruikers en een leidingnet van max. 30 m. Ideaal voor verscheidene werkplekken in een hal. Kan geïnstalleerd worden in combinatie met zwenkarmen, energieboxen of simpele aansluitpunten. Met automatische filterreiniging.
Naar het product

Contactformulier