KEUZETOOL

Zwenkarmen

Zwenkarm HSA 625

Ideaal voor een groot bereik in een flexibele werkomgeving, bewerkstelligt een werkwijdte van 8 - 12 meter, waarbij alle aansluitingen voor energie en stofafzuiging altijd bij de hand zijn. Uitgerust met een gebalanceerd tandwielstelsel. Handmatige aan / uit functie voor zowel pneumatische als elektrische gereedschappen. 6 meter lang, bevat 3 perslucht aansluitingen (waarvan 1 regelbaar) en 3 stopcontacten 230 V, 1 dubbele afzuigaansluiting + een werklamp.
Naar het product

Zwenkarm HSA 625 C

Ideaal voor een groot bereik in een flexibele werkomgeving, bewerkstelligt een werkwijdte van 8 - 12 meter, waarbij alle aansluitingen voor energie en stofafzuiging altijd bij de hand zijn. Uitgerust met een gebalanceerd tandwielstelsel. 6m lang en dient gecombineerd te worden met een Hamach Energiebox.

Naar het product

Zwenkarm HSA 625 P

Ideaal voor een groot bereik in een flexibele werkomgeving, bewerkstelligt een werkwijdte van 8 - 12 meter, waarbij alle aansluitingen voor energie en stofafzuiging altijd bij de hand zijn. Uitgerust met een gebalanceerd tandwielstelsel. Automatische vacuüm inschakeling voor zowel pneumatische als elektrische gereedschappen. 6 meter lang, bevat 3 perslucht aansluitingen (waarvan 1 regelbaar) en 3 stopcontacten 230 V, 1 dubbele afzuigaansluiting + een werklamp.
Naar het product

Contactformulier