Reinigers

Een assortiment reinigers voor eenvoudige en grondige reiniging van spuitpistolen en accessoires.

HR 3000 Automatische Spuitpistolenreiniger

Eén compact station voor het reinigen van uw spuitpistolen. Aan te sluiten op het Hamach ventilatiesysteem. Volledig automatische spuitpistoolreiniger, waarin 2 pistolen tegelijkertijd gereinigd kunnen worden. Uitgerust met vloeistofpompen, reinigingsborstels en reinigingsnozzle voor het spoelen van het spuitpistool met reinigingsmiddel. Tijdens het automatische reinigingsproces, kunt u ook handmatig een pistool schoonmaken. Het reinigingsproces stopt automatisch wanneer u het deksel opent. Enkel aangedreven door maximaal 4 bar luchtdruk. 

  • Afmetingen: 158 x 84 x 60 (H x B x D)
  • Werkhoogte: 105 cm
  • Gewicht: 70 kg
  • Afzuigpunt: Ø 180 mm
  • Afzuigvolume: 400 m³/h
  • Tankinhoud: 2 x 25 L
Naar het product

HR 1000 Micro Reiniger

Een aan de wand gemonteerde roestvrijstalen reinigingstank, ideaal voor het handmatig reinigen van plamuurmessen en kleine onderdelen. Uitgerust met een schoonmaakborstel en automatische vloeistofcirculatie. Geschikt voor gebruik met het speciale Hamach reinigingsmiddel (009819). Alles wat u nodig heeft is een luchtaansluiting. Vul de tank van de HR 1000 met het speciale reinigingsmiddel. Klaar voor gebruik door het openen van de voorste klep, welke tevens de schoonmaaktafel is. Wanneer u de klep dichtdoet, stroomt het resterende reinigingsmiddel terug in de tank. De HR 1000 heeft een speciale venturi-afzuiging en is geschikt voor wandmontage. Heeft een tapkraan om het vuile reinigingsmiddel af te tappen. Afmetingen: 46 x 19 x 53 cm. Tankinhoud: 7 liter. Afzuigpunt: Ø 80 mm.
Naar het product

HR 2600 Handmatige Spuitpistoolreiniger Waterbasis

Pneumatische handmatige spuitpistoolreiniger, geschikt voor gebruik met zowel schoonmaakmiddelen als water. Uitgerust met een membraampomp en ruimte om het coaguleerproces uit te voeren, waarbij het pneumatische systeem dit proces versnelt. Een grote tank met filtersysteem en 4 grote wielen om al het afval te verzamelen. Eenvoudig te verplaatsen. Een veiligheidsventiel beperkt het teveel aan water. Afmetingen: 158 x 84 x 60 (H x W x D). Werkhoogte: 105 cm. Gewicht: 70 kg. Afzuigpunt: Ø 180 mm. Afzuigvolume: 100 m³/h. Tankinhoud: 60 liter. 

Naar het product

HR 1400 Spraygun Cleaner

Het reinigen van een spuitpistool wanneer u van kleur wilt wisselen is een tijdrovende klus. Met de compacte Spraygun Cleaner verwijdert u alle restanten watergedragen lak binnen enkele seconden uit uw spuitpistool. Dit verhoogt uw productiviteit aanzienlijk.

Deze compacte reiniger is gemakkelijk te bedienen in slechts 3 stappen: Reinigen, Spoelen en Drogen.

Hij verkort de reinigingstijd en zorgt er zo voor dat u de hoogste efficiëntie uit uw spuitsysteem kunt halen. Draagt bij aan een schone werkomgeving door het
afgesloten opbergen van de jerrycan met afvalwater. De machine is duurzaam en gemakkelijk te reinigen dankzij het RVS materiaal.

Geschikt voor ATEX zone 2.

Naar het product

HR 2000 Handmatige Spuitpistoolreiniger Oplosmiddel basis

- Eén compact station voor het reinigen van uw spuitpistolen - Aan te sluiten op het Hamach ventilatiesysteem. Handmatige spuitpistoolreiniger voor conventionele lakken. Met dampafzuigringleiding. Alleen een luchtdrukaansluiting van 5 bar nodig. Eenvoudig in gebruik Afmetingen: 158 x 84 x 60 (H x B x D) Werkhoogte: 105 cm Gewicht: 65 kg Afzuigpunt: Ø 180 mm Afzuigvolume: 400 m³/h Tankinhoud: 60 liter
Naar het product

HR 2400 Handmatige Spuitpistoolreiniger Waterbasis

Pneumatische handmatige spuitpistoolreiniger, geschikt voor gebruik met zowel schoonmaakmiddelen als water. Zonder membraampomp en enkel een directe verbinding met water en ruimte om het coaguleerproces uit te voeren, waarbij het pneumatische systeem dit proces versnelt. Een grote tank met filtersysteem en 4 grote wielen om al het afval te verzamelen. Eenvoudig te verplaatsen. Een veiligheidsventiel beperkt het teveel aan water. Afmetingen: 158 x 84 x 60 (H x W x D). Werkhoogte: 105 cm. Gewicht: 70 kg. Afzuigpunt: Ø 180 mm. Afzuigvolume: 100 m³/h. Tankinhoud: 60 liter.

Naar het product

HR 1000 Reinigingsmiddel

Dit reinigingsmiddel is ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord polyester plamuur, 2-componenten polyurethaan, lak op water- en thinnerbasis, blanke lakken én kitsoorten te verwijderen van plamuurmessen, spatels en kleine onderdelen. Het is dé vervanger voor milieu- en gezondheidsbelastende chemische reinigings- en/of oplosmiddelen. Het HR 1000 Reinigingsmiddel is snelwerkend én gemaakt van biologisch afbreekbare bestanddelen. Het past dus in een duurzaam reparatieproces.

Naar het product

Filterzak Handmatige Spuitpistoolreiniger Waterbasis (grof)

Filterzak Handmatige Spuitpistoolreiniger Waterbasis (grof)
Naar het product

Filterzak Handmatige Spuitpistoolreiniger Waterbasis (fijn)

Filterzak Handmatige Spuitpistoolreiniger Waterbasis (fijn)

Naar het product

Contactformulier