Werkplaats

Een goed georganiseerde werkplaats is winstgevend. Wij bieden oplossingen die de productiviteit van elk proces verhogen. Schragen voor verschillende onderdelen, platforms voor hoogtewerk, handige karren voor alle accessoires en schuurmaterialen, onderdelenkarren en persen. Al deze producten maken uw werkplaats efficiënter.

Mobiele Opbergkasten

Bewaar en transporteer gedemonteerde autoonderdelen, producten en apparatuur in de werkplaats.
bekijk categorie

Onderdelenwagen

Speciaal geschikt voor het verzamelen van gedemonteerde auto onderdelen tijdens een schadereparatie zoals bumpers, deuren, spatborden, etc. Veel opbergruimte. Mengbekerhouders voor het verzamelen van kleine onderdelen zoals schroefjes, lampjes, etc. Afmeting: 109 x 76 x 166 cm (l x b x h). Gedemonteerd.
Naar het product

Schuurwagen

Een werkstation voor het verzamelen van producten en machines. Geschikt voor schuurmateriaal en poetsproducten. Voorzien van antislipmateriaal en af te sluiten met een slot. Uitgevoerd met vier zwenkwielen. Per stuk, gedemonteerd.

Naar het product

Spuit- en Schuurstandaards

Een assortiment praktische gereedschappen voor schuren en spuiten.
bekijk categorie

H-Schraag

Harmonica schraag voor het snel en eenvoudig creëren van een flexibele schuurplek. Uitgevoerd met 2 los van elkaar verstelbare leggers en 4 blokkeerbare zwenkwielen. De vervangbare schuimhouders zorgen voor bescherming van het te schuren materiaal. 065101 Optie: Set schuimhouders.
Naar het product

HLS 93 Spuitstandaard

Een multifunctionele spuitstandaard voor de ondersteuning van schuur- en spuitwerkzaamheden. Geschikt voor alle carrosserieonderdelen en bumpers.
  • Werk veilig
  • 180° draaibaar, zodat carrosserieonderdelen gemakkelijk vanaf alle kanten toegankelijk zijn
  • Duurzame, hoge kwaliteit
  • Gemakkelijk te bewegen
Met 7 accessoires: 3 lange stangen met haken, 1 set van 2 verzamelhaken en 3 verbindingsbeugels voor de montage van accessoires. De accessoires bieden extra comfort tijdens het spuiten van kleine carrosserieonderdelen zoals spiegels en velgen. Afmetingen: 210 x 140 x 170 cm. Niet in elkaar gezet. Per stuk.  
Naar het product

Uitzetijzers PS 4

Praktische set voor het vastzetten van achterkleppen, motorkappen en deuren. Per set van 3 lengtes in een doos.
Naar het product

Schuur- en Spuitbok

Schuur / Spuitbok. Universeel inzetbare bok. In verschillende hoogtes verstelbaar. 4-punts opstelling voor grote delen.
Naar het product

Schuurstoel

Zorgt voor een comfortabele werkhouding bij moelijk bereikbare delen. Universeel stoeltje met gasveer. Ruim zitoppervlak, in hoogte verstelbaar en eenvoudige montage. Gedemonteerd
Naar het product

Aluminium Opstapwerkbrug

Een stabiele opstapwerkbrug, om hoge lastige plaatsen beter bereikbaar te maken. Zeer stabiel, met antislipprofiel. Voor gebruik op rooster vloeren. Max. belasting: 125 kg.
Naar het product

Persen

Verantwoorde afvalverwerking is belangrijk om een gezonde en schone werkruimte te behouden. Een bedrijf dat werkt met wegwerpartikelen heeft vaak een grote afvalstroom. Om de omvang van deze stroom te reduceren heeft Hamach keuze in een aantal pneumatische balenpersen. Geschikt voor het reduceren van papier, plastic, blikken etc.
bekijk categorie

Buggy 30

Pers voor blikken, papier en plastic folie. Geschikt voor blikken tot 30 liter, papier en plastic folie. Perscilinder met een persdruk van 650 kg. Voldoet aan: EN 13736 : 2003 + A1 : 2009 regelgeving. Max. 10 bar – 20 l /persdruk. Afmeting: 185 x 55 x 55 cm.
Naar het product

Buggy 10

Pers voor blikken. Geschikt voor normale blikken tot maximaal 10 liter. Reduceert het volume tot 85%. Perscilinder met een persdruk van 450 kg. Voldoet aan: EN 13736 : 2003 + A1 : 2009 regelgeving. Max. 10 bar – 20 l/persdruk. Afmeting: 104 x 35 x 33 cm.
Naar het product

Onderstel voor Buggy 10

Onderstel voor Buggy 10, voor de ideale werkhoogte.
Naar het product

Balenpers

Pneumatische papier en plastic pers. Reduceert het afvalvolume aanzienlijk. Uitgerust met een waterscheider en veiligheidssysteem dat voorkomt dat de perskamer geopend kan worden wanneer de machine in werking is. Voldoet aan: EN 13736 : 2003 + A1 : 2009 regelgeving. Persdruk 8 - 10 bar (115 - 145 PSI). Afmeting: 66 x 68 x 151 cm. Per stuk, incl. 2 rollen touw.
Naar het product

Rol touw voor Balenpers

Rol touw voor Balenpers
Naar het product

Lakuitrusting

Verminder de droogtijd van de gespoten lak om tijd en geld te besparen.
bekijk categorie

Venturi

De venturi (pistolen) veroorzaken een luchtverplaatsing om de droogtijd van de gespoten lak te verminderen en spaart hierdoor tijd en energie. De blaaskracht is instelbaar en de filters in ieder blaaspistool zorgen voor een stofvrij resultaat. De venturi standaard is in hoogte en breedte instelbaar.
Naar het product

Venturi Pistool

Los Venturi Pistool
Naar het product

Contactformulier