Separaat opvangen van explosiegevaarlijk stof met Hamach

20-7-16

Hamach introduceert de HCV 50TQ EX Aluminium Voorafscheider voor de separate collectie van potentieel explosieve stoffen.

Work smart & be safe met de ideale oplossing voor het separaat opvangen van explosiegevaarlijk stof

Wanneer er binnen uw bedrijf potentieel explosief stof (st1 stof) vrijkomt zoals fijn aluminium schuurstof of eikenhout schuurstof moet hier voorzichtig mee worden omgegaan. De geldende ATEX regelgeving stelt dat het verplicht is om potentieel explosief aluminium stof separaat op te vangen en niet te mixen met metaal schuurstof. Hamach biedt hiervoor de ideale oplossing met de HCV voorafscheider.

De HCV voorafscheider kan geinstalleerd worden als onderdeel van een Hamach Centrale Stofafzuiging(HCV) installatie. Hamach biedt centrale stofafzuiging op maat voor elk budget en voor elke markt, waarin veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal staan. Zo is de HCV Voorafscheider de ideale oplossing voor het separaat afzuigen van potentieel explosief stof. Zorg voor een slimme en veilige werkomgeving met Hamach!

Gerelateerde artikelen en cases

Nieuws | 20-10-16

ITAS schadeherstel trainingscentrum voorzien van HCV

Wereldwijd kiezen professionals voor de kwaliteit en veiligheid van Hamach Centrale Stofafzuiging(HCV). Ook het Britse ITAS heeft er voor gekozen het trainingscentrum voor…

Contactformulier